Montagehulp

Functieomschrijving

Als montagehulp ben je verantwoordelijk voor de montage van stoelen, tafels, schoolmeubilair en bureaus. Een functie met eigen verantwoordelijkheid en nauwe samenwerking met de Chef Expeditie. De productie vertoont veel pieken door speciale projecten en korte levertijden waarin de meubelen moeten worden afgeleverd. Wij zijn op zoek naar diegene die het een uitdaging vindt om samen met het team de klus te klaren op de meest efficiënte manier.

Wat verwachten we van je?

Als montagehulp werk je mee aan het monteren van de meubelen. Tijdig signaleer je mogelijke knelpunten en je onderneemt actie om deze op te lossen. Je weet wat belangrijk is, bent creatief en doelgericht. Daarnaast heb je een scherp oog voor het verbeteren van productiviteit door handiger organiseren. Ook weet je anderen hierbij te betrekken.

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in montage van kantoor-, project- en schoolmeubilair van verschillende Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Van enkele bureaus tot projecten met vele honderden werk- of leerling plekken. Hun montagespecialisten zijn routiniers in het plaatsen van bijzonder meubilair, denk bijvoorbeeld aan directiemeubilair, elektrische workbenches, collegezalen, callcenter-werkplekken of vergaderopstellingen.

 

Functievereisten

Functie-eisen

* Je bent stressbestendig en spreekt de taal van de werkvloer.
* Goede kennis van MS Office programma’s (met name Excel) is een must.
* Wonend in de omgeving van Drenthe/Overijssel
* Minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
* In bezit van VCA is een pré.

Reageer op deze vacature