Trainee vergunningen (omgeving)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Trainee Vergunningen (Omgeving) voor de gemeente Zuid-Holland

Je bent maatschappelijk betrokken; je volgt in de media de berichten over politiek en bestuur. Belangstelling en ervaring kan je aantonen. Je wil hier professioneel mee aan de slag. Je kunt je snel inleven op nieuwe terreinen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en je hebt een open instelling.

Omgevingsgericht en kunnen samenwerken; werken bij de gemeente vraagt bij uitstek gerichtheid op de omgeving. Verbinding leggen tussen politiek, bedrijfsleven en andere belanghebbenden, goed kunnen overleggen en samenwerken met verschillende partijen, met elk hun eigen rol en belangen. Inlevingsvermogen, contactvaardigheid, zelfverzekerdheid, onderhandelen en tact zijn belangrijke vereisten. Ook zelfinzicht, kunnen omgaan met kritiek en bereidheid om je bij te laten sturen.

Resultaat, proractief en communicatie; resultaatgerichte instelling is nodig. Je werk moet uitmonden in oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn. Initiatief nemen, deadlines halen en verantwoord omgaan met financiële middelen horen daarbij. een goed uitdrukkingsvaardigheid is nodig om zaken helder te kunnen verwoorden en naar de praktijk te vertalen. Je bent niet bang om voor een groep te staan en je maakt hierbij gebruik van moderne (digitale) presentatietechnieken.

 

Functievereisten

Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de bouwkunde
Je HBO opleiding heb je afgerond tussen 1 mei 2014 en 1 mei 2016
Daarnaast heb je minder dan 2 jaar relevante werkervaring (stages tellen niet mee)

 

 

Als trainee ben je ambitieus, leergierig, initiatiefrijk en betrokken. Je wilt het resultaat zien van je werk en daar zet je jezelf 100% voor in. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die in staat is dingen voor elkaar te krijgen. Het betreft een traineeschip voor de duur van 12 maanden met de mogelijkheid tot een verlening met een gelijke periode. Met de kans tot een vast dienstverband bij de gemeente

Reageer op deze vacature